Fine art trouwalbum

Niets is zo fijn dan jullie mooiste dag te herbeleven met een prachtig fotoalbum. Deze kunnen jullie natuurlijk zelf maken. Doorgaans kost dit veel tijd, en laat de kwaliteit van de afdruk te wensen over. Zonde, een mooi album moet zijn als de kers op de taart en de bruidsreportage compleet maken. Dat trouwalbum ontwerp ik graag.

Hoge kwaliteit en handgebonden

Voor de afdruk heb ik gekozen voor de beste leverancier die enkel werkt met fotografen. De albums zijn van hoge kwaliteit, zijn handgebonden, en bestaan uit mooi dik fine art fotopapier. De foto’s worden door de naad heen geprint op vlakliggende pagina’s. Hierdoor komen de foto’s het beste tot hun recht. Tussen de fotobladen bevindt zich 1 mm PVC. Dit zorgt ervoor dat de pagina’s kaarsrecht liggen, en voorkomt dat de pagina’s op langere termijn gaan trekken. Hoe de omslag eruit komt te zien, bepalen jullie helemaal zelf: linnen, kunstleder of écht leer.

Met uiterst veel zorg

Met Hanneke Bloem Fotografie besteed ik uiterst veel zorg aan jullie trouwalbum. Het is een mooie afsluiting van jullie bijzondere reis, waarbij ik de eer had een klein stukje mee te mogen reizen. Binnen tien weken na de trouwdatum, ontvangen jullie het boek van mij. Zodat jullie nog vele jaren, vele malen, samen kunnen terugkijken en herbeleven.

Gaan jullie trouwen? Ik kom graag met jullie in contact. Laat mij hieronder weten welke trouwdatum jullie hebben gekozen. Binnen 24 uur laat ik weten of ik die datum beschikbaar ben.

*verplicht veld

Door op verzenden te klikken ga je automatisch akkoord met de privacyverklaring die je onderaan de pagina kunt vinden.

Contact.

06 51 41 14 91

Adres: Hasselterdijk 35e, Zwolle

E-mail: info@hannekebloemfotografie.nl

© copyright 2023 Hanneke Bloem Fotografie | alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring | Algemene voorwaarden

Chat openen
1
Hulp nodig?
Hallo, welkom op mijn website. Hoe kan ik jouw helpen?