Over mij

Hanneke Bloem Fotografie
Hanneke Bloem Fotografie
Hanneke Bloem Fotografie
Hanneke Bloem Fotografie

Over Mij

Hanneke Bloem

“De wereld is zo mooi! Maar wat zien we daar weinig van in alle beelden die we dagelijks onder ogen krijgen. Met verhalen van liefde en verbinding, laat ik juist de schoonheid zien. Ik leg het vast op beeld en zorg ervoor dat we het voor altijd blijven vasthouden. Daarom ben ik fotograaf.”

Mijn naam is Hanneke Bloem

Ik ben fotograaf, maar bovenal vrouw en moeder in het mooiste gezin. Gisteren waren mijn kinderen nog klein, vandaag voeren we discussies en wordt hun wereld steeds groter. De tijd gaat snel, de herinneringen vervagen. Gelukkig is daar altijd mijn camera om alles vast te leggen. De mijlpalen, geluksmomenten, avonturen groot en klein, en het leven van alledag. Die verhalen wil ik voor altijd bewaren.

Professionele fotografie

Het ondernemen zit mij in het bloed, maar pas vanaf 2015 doe ik dat fulltime als fotograaf. De Fotovakschool was de eerste stap naar professionele fotografie. Daarna volgde ik verschillende trainingen en workshops om mij te specialiseren en een eigen stijl te ontwikkelen:

  • Workshop Bruidsfotografie, bij bruidsfotograaf Peter Lammers;
  • Een één op één mentoringsessie, bij fotograaf Helga Klein;
  • Workshop Magie van het licht, bij fotograaf Willie Kers;
  • Een één op één mentoringtraject, bij trouwfotograaf Luther Hartog;
  • Opleiding “Moment Design”, bij Moment Design teacher Cynthia de Jong;
  • Opleiding “Get real” bij documentaire fotograaf Marieke Zwartscholten.


Moment Design

Moment Design is voor mij van grote betekenis geweest en zie je nog steeds terug in mijn manier van fotograferen. Daarbij staat de ontspannen sfeer en het onderlinge contact centraal. Met vragen en kleine opdrachten laat ik je wennen aan de camera én aan mij. Eerst luchtig en speels, later warm en betekenisvol. Dat resulteert in foto’s met echte emotie en verbondenheid.

Tastbaar beeld

De digitale wereld heeft veel betekent voor de fotografie; zeker wat betreft de nabewerking zijn de mogelijkheden eindeloos. Door te spelen met kleur, contrast en compositie komen foto’s veel meer tot hun recht. Maar met al die digitale foto’s vergeten we vaak de belangrijkste stap: het afdrukken. Terwijl dat juist voor een veel intensere beleving zorgt. Het is de kracht van tastbaar beeld; dat wil ik mijn klanten laten ervaren.

Tenslotte over mij

Naast mijn werk ben ik vaak in de natuur te vinden. In de prachtige omgeving van Zwolle, maar ook een heel stuk verder van huis. De wereld heeft zoveel moois te bieden, dat laten wij onze kinderen graag zien. Mijn camera gaat natuurlijk met ons mee. Zodat ik al die schoonheid en momenten samen, kan omzetten in tastbare herinneringen.

*verplicht veld

Door op verzenden te klikken ga je automatisch akkoord met de privacyverklaring die je onderaan de pagina kunt vinden.

Contact.

06 51 41 14 91

Adres: Hasselterdijk 35e, Zwolle

E-mail: info@hannekebloemfotografie.nl

© copyright 2023 Hanneke Bloem Fotografie | alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring | Algemene voorwaarden

Chat openen
1
Hulp nodig?
Hallo, welkom op mijn website. Hoe kan ik jouw helpen?