Contact

Wil je meer informatie over een fotoshoot of bruidsreportage, over mijn beschikbaarheid of wil je kennis maken? Leuk! Neem contact op via mijn contactformulier, of via onderstaande gegevens.

Om de meest voorkomende vragen alvast te beantwoorden, heb ik een exclusief magazine geschreven. Deze kun je aanvragen door in het contactformulier het daarvoor bestemde hokje aan te vinken. Je ontvangt dan mijn magazine via de e-mail.

Zijn er andere redenen om contact op te nemen? Schroom niet, ik beantwoord jouw vragen graag. Binnen 24 uur ontvang je van mij een reactie.

Covid-19
De richtlijnen van het RIVM houd ik nauwlettend in de gaten. Op dit moment mag ik jonge gezinnen met maximaal 1 kind boven de 12 jaar fotograferen. Ook Lifestyle baby fotoshoots kan ik inplannen, evenals een loveshoot met een koppel. Uiteraard houden wij ons aan de 1,5 meter afstand maatregel evenals de overige
richtlijnen van het RIVM. De fotoshoot kan zowel op een buitenlocatie als bij jou thuis plaatsvinden. Voel jij (of iemand uit jouw gezin) je niet fit of heb je klachten, zoals deze vermeld staan bij het RIVM dan verwacht ik dat je dit meldt zodat wij de fotosessie kunnen verplaatsen. Als ik zelf klachten heb vermeld ik dit uiteraard ook. 

Hartelijke groet,
Hanneke

Adres: Hasselterdijk 35e, Zwolle

E-mail: info@hannekebloemfotografie.nl

KvK: 66085241

*verplicht veld

Door op verzenden te klikken ga je automatisch akkoord met de privacyverklaring die je onderaan de pagina kunt vinden.

© copyright 2021 Hanneke Bloem Fotografie | alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring | Algemene voorwaarden