Portret

Portretfotografie is de meest pure en kunstzinnige vorm van fotografie. Ieder portret vertelt een eigen verhaal en maakt zonder woorden gevoelens voelbaar en de kleinste details zichtbaar. Dat maakt portretfotografie een eerlijke en kwetsbare manier van fotograferen.

Persoonlijke kunst

De natuurlijke belichting en zorgvuldige nabewerking maken de foto van hoogstaande kwaliteit en geven het de allure die het verdient. Een portret is intens en stijlvol; persoonlijke kunst als verlengstuk van je interieur.

Tastbaar portret

Daarom volstaat alleen de allerbeste afdrukkwaliteit en zit een luxe afdruk bij ieder portretfotoshoot inbegrepen. De kleuren, emoties en details: op een afdruk komen ze nóg meer tot hun recht. Alleen een tastbaar fotoportret geeft dat resultaat. Mijn klanten zijn er vaak even stil van. Dat is wat een afgedrukt portret met je doet.

Wil je meer weten over portretfotografie? Ik vertel je er graag over. Direct boeken kan natuurlijk ook. Voor jezelf, je partner, kinderen of als cadeau voor iemand anders.

Waarom portretfotografie bij Hanneke uit Zwolle:

✓ Gespecialiseerd in portretfotografie;
✓ Gecertificeerd in moment design;
✓ Fotograferen én afdrukken;
✓ Hoogstaande kwaliteit;
✓ Ontspannen, plezierig en ongedwongen.

Meer weten over portretfotografie?

Prijs per persoon I € 155,- (incl. voorbereiding, kledingadvies, de portretfotoshoot, 1 zéér zorgvuldig bewerkt portret in kleur én zwart wit. Ook ontvang je een luxe print in passe partout t.w.v. € 25,-)

 • 2e persoon: € 90,- (incl. 1 portret en luxe print in passe partout t.w.v. € 25,- )
 • 3e persoon: € 85,- (incl. 1 portret en luxe print in passe partout t.w.v. € 25,- )
 • extra portretten bestellen mogelijk

Potretfotografie is een specialisme binnen de fotografie. De veelal kunstzinnige fotoportretten vragen om andere fotografische vaardigheden.

Voor mij als portretfotograaf is het creatieve proces én de connectie met mijn model van groot belang, want elk portret maak ik vanuit mijn gevoel. 

Bij een portret gaat de meeste aandacht uit naar het gezicht; de ogen in het bijzonder. Zij maken de connectie met jou en vertellen het verhaal. Ze geven je een kijkje in de ziel. De donkere of lichte achtergrond en de belichting zetten mijn model in het mooiste licht.

Tenslotte speelt de nabewerking een allesbepalende rol. Het is het meest tijdrovende onderdeel van het creëren van een puur portret.

Deze stijl van portretteren is geschikt voor volwassenen én kinderen vanaf één jaar. Een duo portret is ook mogelijk. Denk bijvoorbeeld aan moeder en dochter of broer en zus.

Elke portretfotograaf is anders. Mijn stijl is vooral warm, klassiek en stijlvol. De modellen zijn helder, fris en puur geportretteerd. Hiervoor dragen zij vaak gebreid, kant, zijde en andere glossy kledingstoffen. Stijlvolle kapsels en eventuele mooie accessoires maken het beeld compleet. In kleur én zwart-wit. Alleen het gezicht of tot aan borsthoogte.

 • Voorbereiden:
 • Per mail ontvang je mijn magazine voor alle informatie.
 • Daar hoort ook een kleur- en kledingadvies bij.
 • Bij volwassenen verzorgt Jenneke Visagist & Hairstylist de visagie en haarstyling. 


Portretfotoshoot:

 • Tijdens de portretfotoshoot geef ik mijn professionele tijd. In mijn studio maken we verschillende portretten en is een kledingwissel mogelijk. 


Bestellen:

 • Binnen een week na de fotoshoot ontvang je van mij in jouw persoonlijke digitale fotogalerij een selectie van ongeveer 10 portretten per persoon. Deze beelden heb ik voorzien van mijn eerste (minimale) bewerking.
 • Kies jouw favoriete portretten.
 • Binnen één week ontvang je de door jouw bestelde en door mij zorgvuldig bewerkte portretten in HR-bestanden via jouw persoonlijke fotogalerij, waar jij de portretten kan downloaden.


Fotoafdrukken:

 • Je bestelt eenvoudig jouw gewenste formaat fotoafdrukken via de winkel in jouw fotogalerij.

Ben jij inmiddels óók enthousiast over een portretfotoshoot en wil je jouw interieur verrijken met een gepersonaliseerd portret?

Reviews van klanten

*verplicht veld

Door op verzenden te klikken ga je automatisch akkoord met de privacyverklaring die je onderaan de pagina kunt vinden.

Contact.

06 51 41 14 91

Adres: Hasselterdijk 35e, Zwolle

E-mail: info@hannekebloemfotografie.nl

© copyright 2023 Hanneke Bloem Fotografie | alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring | Algemene voorwaarden

Chat openen
1
Hulp nodig?
Hallo, welkom op mijn website. Hoe kan ik jouw helpen?