Lifestyle baby fotoshoot Hanneke Bloem Fotografie

Lifestyle baby fotoshoot

Het gezin van Ronald & Carlijn is eind 2021 uitgebreid met een heel lief klein meisje. Het kleine zusje van Fien. Fien ontmoette ik voor het eerst tijdens de lifestyle baby fotoshoot bij haar papa en mama thuis, ze was toen pas geboren. Nu werd ze grote zus en mocht ik voor het gezin weer een prachtige fotoreportage maken. Wat is het genieten om een aantal uurtjes mee te draaien in een druk levendig gezin waarin kinderen volop de aandacht vragen én verdienen. Prachtig om te zien hoe trots en enthousiast Fien is op haar zusje en papa en mama daarvan genieten. 

Het maakt me trots dat ik het gezin al meerdere malen heb ontmoet; tijdens 2 bruiloften, 2 lifestyle baby fotoshoots én een famillie fotoshoot. De volgende familie fotoshoot staat al gepland. Hoe bijzonder mooi om zo de ontwikkeling van een prachtig jong gezin te mogen zien en vast te leggen. Om waardevolle beelden voor hen te maken. Om voor altijd te herinneren. 

Bruidsfotografie Hanneke Bloem Fotografie

Bruidsreportage

Het was de prachtige zonnige trouwdag van Henk en Martine die ik mocht vastleggen. Vrijdag 13 mei 2022. Spannend was het wat het Hollandse weer

Lees verder »

*verplicht veld

Door op verzenden te klikken ga je automatisch akkoord met de privacyverklaring die je onderaan de pagina kunt vinden.

Contact.

06 51 41 14 91

Adres: Hasselterdijk 35e, Zwolle

E-mail: info@hannekebloemfotografie.nl

© copyright 2022 Hanneke Bloem Fotografie | alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring | Algemene voorwaarden

Chat openen
1
Hulp nodig?
Hallo, welkom op mijn website. Hoe kan ik jouw helpen?