Lifestyle fotoshoot Hanneke Bloem Fotografie

Lifestyle baby fotoshoot

Zaterdagochtend bezocht ik weer een heerlijk jong gezinnetje, met een lief klein mannetje. Vanaf het eerst moment hadden wij een klik. Wat wil je ook, als de fotograaf een leuk cadeautje voor je mee neemt :-). Met zijn mooie grote kijkers keek hij mij aandachtig aan. Ik zag hem denken… “waarom is zij hier?” Toen het fruithapje tevoorschijn kwam werd ik volledig vergeten. Dit moment, daar genieten zijn ouders elke dag van. Het grappige gebrom als het het volgende hapje niet snel genoeg komt. Het gebrom als het schaaltje leeg is. Geweldig. 

Er werd volop geknuffeld en gekust deze ochtend. Momenten die ik heel graag voor je vastleg tijdens de lifestyle baby fotoshoot. Al woon ik in Zwolle, ik rij graag naar jullie toe om ook voor jouw gezin een heel waardevolle herinnering te maken. Je ontvangt bij de gezinsfotoshoot ook een fine art fotoalbum, heel fijn mee te nemen in je handtas. Bij Hanneke Bloem Fotografie heb je ook de mogelijkheid om jouw favoriete foto’s te laten afdrukken. Op deze manier zorg je er voor dat jouw foto’s een eervolle plek krijgen in jouw interieur. 

Bruidsfotografie Hanneke Bloem Fotografie

Bruidsreportage

Het was de prachtige zonnige trouwdag van Henk en Martine die ik mocht vastleggen. Vrijdag 13 mei 2022. Spannend was het wat het Hollandse weer

Lees verder »

*verplicht veld

Door op verzenden te klikken ga je automatisch akkoord met de privacyverklaring die je onderaan de pagina kunt vinden.

Contact.

06 51 41 14 91

Adres: Hasselterdijk 35e, Zwolle

E-mail: info@hannekebloemfotografie.nl

© copyright 2022 Hanneke Bloem Fotografie | alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring | Algemene voorwaarden

Chat openen
1
Hulp nodig?
Hallo, welkom op mijn website. Hoe kan ik jouw helpen?