Bruidsfotografie Hanneke Bloem Fotografie

Bruidsreportage

Na maanden van onzekerheid door de covid-19 maatregelen trouwden Jan en Janiene op 1 juli 2020. Een aantal dagen werd hun bruiloft uitgesteld zodat ze toch met al hun familie en vrienden hun dag konden vieren zoals zij dit wensten. Het was werkelijk een schitterende dag. Tot in elk detail georganiseerd door het bruidspaar. Soms kreeg ik het gevoel dat ik in een heel romantisch sprookje was beland. 

Na de nodige spanning kwam de ontlading op het moment dat Jan en Janiene elkaar voor het eerst die dag in de ogen keken. Zo veel liefde. Het prachtige paar liep vol dankbaarheid en trots de trap van het ouderlijk huis af. De trouwauto, die al net zo romantisch was bracht ons naar het Stoomgemaal in Genemuiden, alwaar wij de bruidsreportage foto’s maakten. Liefde en geluk straalden ze uit. 

De verrukkelijke high tea werd verzorgd door Catering Buitenbosch bij het ouderlijk huis van Janiene. Terwijl er af en toe een drup regen viel was het bruidspaar standvastig in hun besluit om buiten te trouwen op het landgoed van kasteel De Heare in Olst. Een moedig besluit want het was werkelijk een prachtige ceremonie waarbij zij elkaar het JA woord gaven. Op een paar druppen na die van de bomen vielen hield iedereen het droog. 

Er werd getoost op hun liefdevolle toekomst bij de Golftuin, net buiten Zwolle. Een heel fijne locatie met voldoende ruimte voor gezelligheid. 

Tot zonsondergang gen0ot het bruidspaar volop met hun dierbaren. 

Lief bruidspaar, ik heb van jullie genoten. Ik wens jullie samen alle liefs en goeds toe. 

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on email
Portret Hanneke Bloem Fotografie

Fine art fotografie

Wat is fine art fotografie? Fine art fotografie is een specialisme binnen de portretfotografie. Het gaat hierbij om kunstzinnige fotoportretten waarbij andere fotografische vaardigheden worden

Lees verder »
Afdruk bij Hanneke Bloem Fotografie

Afdrukken

Foto’s laten afdrukken met behoud van kwaliteit? Wanneer je prachtige foto’s hebt laten maken bij Hanneke Bloem Fotografie wil je deze graag laten afdrukken. Daarbij

Lees verder »

*verplicht veld

Door op verzenden te klikken ga je automatisch akkoord met de privacyverklaring die je onderaan de pagina kunt vinden.

Contact.

06 51 41 14 91

Adres: Hasselterdijk 35e, Zwolle

E-mail: info@hannekebloemfotografie.nl

© copyright 2021 Hanneke Bloem Fotografie | alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring | Algemene voorwaarden