Loveshoot Hanneke Bloem Fotografie

Certificering Moment Design

Yeah, ik ben geslaagd voor de opleiding Moment Design! Zo super tof! Mag ik je er iets meer over vertellen?

Een aantal jaren geleden kwam ik in contact met Moment Design. Moment Design is een methode dat er voor zorgt dat een beeld meer betekenis krijgt en pure emoties laat zien. Door de juiste connectie te creëren die ontstaat tussen de fotograaf en de mensen vóór de camera krijgt de foto meer betekenis. Toen de opleiding in 2018 in het Nederlands werd aangeboden was ik om. Ik volgde de introductie cursus en aansluitend de opleiding die ik succesvol afrondde in december 2018.


Alleen de certificering stond nog op mijn to do list. Ik heb 5 verschillende fotoreportages in moeten leveren waarbij de methode van Moment Design is toegepast. Daarnaast kreeg ik een overhoring van de theorie en werd ik live beoordeeld tijdens loveshoot. En dat in storm, regen, blubber en kou! Maar de foto’s zijn zo warm geworden. Vol met liefde en emoties.
Mijn eindgesprek vond vanmorgen plaats. Tijdens dit gesprek kreeg ik te horen dat ik mijzelf nu ook “Gecertificeerde fotograaf Moment Design” mag noemen. Yes, geslaagd!

14 March 2019: Hanneke Bloem, who has succesfully completed the Moment Design Training, and passed the Certification Assessment with a Qualified Moment Design Teacher. 

Jesh de Rox (Moment Design Founder) and Cynthia de Jong (Moment Design Teacher)

Gecertificeerd Moment Design
Bruidsfotografie Hanneke Bloem Fotografie

Bruidsreportage

Het was de prachtige zonnige trouwdag van Henk en Martine die ik mocht vastleggen. Vrijdag 13 mei 2022. Spannend was het wat het Hollandse weer

Lees verder »

*verplicht veld

Door op verzenden te klikken ga je automatisch akkoord met de privacyverklaring die je onderaan de pagina kunt vinden.

Contact.

06 51 41 14 91

Adres: Hasselterdijk 35e, Zwolle

E-mail: info@hannekebloemfotografie.nl

© copyright 2022 Hanneke Bloem Fotografie | alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring | Algemene voorwaarden

Chat openen
1
Hulp nodig?
Hallo, welkom op mijn website. Hoe kan ik jouw helpen?