Hanneke Bloem Fotografie

Lifestyle fotoshoot

Wat is het toch een cadeautje om een paar uurtjes mee te mogen draaien in een jong en blij gezin. Zo ook vorige week. Ik ontmoette Noa (2), haar papa en mama en haar kleine broertje Boaz. Eva keek even de kat uit de boom omdat ze mij niet kent. Ze liet mij haar kleine broertje zien en toen kwamen al snel de knutselspulletjes te voorschijn. Mama had mij van te voren al verteld dat Noa zo graag knutselt, en ja ze zat heerlijk aan haar eigen tafeltje te kleuren met wasco krijt. Boaz was toe aan zijn flesje, die heerlijk in papa’s armen aan het genieten was. Noa liet met trots haar kamertje zien en de boekjes kwamen te voorschijn. Bumba werd voorgelezen.

Opa komt regelmatig op bezoek, en past wekelijks op zijn kleinkinderen. Het was een hele fijne verrassing toen opa na onze wandeling in eens in huis was om de deur voor Noa open te kunnen doen. Samen lazen ze nog een paar boekjes en omdat opa net jarig was geweest kreeg hij een hele grote ‘hieper de piep hoera’ toegezongen.

Stil en vanaf de zijlijn mocht ik meegenieten van de kleine en eenvoudige dagelijkse bezigheden van dit jonge gezin. Ondertussen zorgde ik er voor dat dit werd vast gelegd in beeld. Zodat het ook een prachtige herinnering blijft. Geniet je mee van de reportage die ik voor hen maakte?

Deel dit bericht:

Bruidsreportage Hanneke Bloem Fotografie

Bruidsreportage

Eind oktober was dé grote dag voor Pieter en Lisanne. Ze zeiden JA tegen elkaar! Het was werkelijk een schitterende dag. Koud, fris, maar met

Lees verder »
Familie fotoshoot Hanneke Bloem Fotografie

Familie fotoshoot

Op een frisse zaterdagochtend in september ontmoette ik de familie van mijn lieve oud-buurvrouw Karin. Ze had de hele familie opgetrommeld voor het maken van

Lees verder »

*verplicht veld

Door op verzenden te klikken ga je automatisch akkoord met de privacyverklaring die je onderaan de pagina kunt vinden.

Contact.

06 51 41 14 91

Adres: Hasselterdijk 35e, Zwolle

E-mail: info@hannekebloemfotografie.nl

© copyright 2022 Hanneke Bloem Fotografie | alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring | Algemene voorwaarden