Lifestyle fotoshoot Hanneke Bloem Fotografie

Lifestyle fotoshoot

Onlangs ben ik voor een Lifestyle baby fotoshoot op bezoek geweest bij lieve kleine Lenna. Wat een vrolijke dame! Net wakker, maar zo helder en opgewekt keek ze uit haar oogjes. Een glimlach volgde snel. Lenna vond mij – of mijn camera – erg interessant en papa en mama moesten dan ook alles uit de kast halen om haar aandacht te trekken.  Ik vond het eigenlijk niet zo erg, want kon hiermee mooi haar prachtige blauwe oogjes vangen ♡.

Wil je ook graag de tijd nemen voor een lifestyle fotoshoot met jouw gezin? Hanneke Bloem Fotografie leg jullie liefde voor elkaar vast. Of het nou je eerste kindje is of dat jullie al meer kinderen hebben, dat maakt niet uit. Tijdens de lifestyle fotoshoot kunnen jullie in alle rust genieten van jullie kindje(s): samen knuffelen, wiegen, spelen, kusjes geven… Een compleet verhaal – in beelden – over jullie gezin. Om te herinneren.

Bruidsfotografie Hanneke Bloem Fotografie

Bruidsreportage

Het was de prachtige zonnige trouwdag van Henk en Martine die ik mocht vastleggen. Vrijdag 13 mei 2022. Spannend was het wat het Hollandse weer

Lees verder »

*verplicht veld

Door op verzenden te klikken ga je automatisch akkoord met de privacyverklaring die je onderaan de pagina kunt vinden.

Contact.

06 51 41 14 91

Adres: Hasselterdijk 35e, Zwolle

E-mail: info@hannekebloemfotografie.nl

© copyright 2022 Hanneke Bloem Fotografie | alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring | Algemene voorwaarden

Chat openen
1
Hulp nodig?
Hallo, welkom op mijn website. Hoe kan ik jouw helpen?