Hanneke Bloem Fotografie

Lifestyle fotoshoot

Nog voordat Carlijn hoog zwanger was benaderde ze mij voor een lifestyle baby fotoshoot. Het plannen van een fotoshoot gaat op dat moment nog niet, maar ik maakte alvast een aantekening in mijn agenda. En dan, tijdens mijn vakantie in Frankrijk opende ik mijn app: “we hebben een dochter en ze heet Fien!” We maakten een afspraak voor de fotoshoot en vorige week – terwijl het heel erg warm was – reed ik richting de woonplaats van Ronald en Carlijn. Fien lag heerlijk te slapen in de box, zo lekker ontspannen. In de paar uurtjes dat ik op bezoek was heb ik Fien leren kennen als een heel lief, rustig en relaxt meisje. Net als haar beide ouders trouwens! Buiten de zweetdruppels om heb ik zo genoten van dit jonge gezin. De liefde voor dit kleine meisje… “tot de maan én weer terug”.

ps. je begrijpt dat ik op slag verliefd werd op de prachtige muurschildering op de kamer van Fien. De muurschildering is gemaakt door Cristel van Dijk.

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on email
Gezinsfotoshoot Hanneke Bloem Fotografie

Gezinsfotoshoot

Al ver vóór de Coronacrisis stuurde één van de kinderen mij een mail met de vraag welke mogelijkheden er bij Hanneke Bloem Fotografie zijn voor

Lees verder »
Hanneke Bloem Fotografie

(K)RAAM portret

Zaterdagochtend bezocht ik in de binnenstad van Zwolle een prachtig jong gezin. Baby Klaas is 3 weken geleden geboren, midden in de tijden van de

Lees verder »
Hanneke Bloem Fotografie

THUIS portret

Gezinnen zijn massaal thuis. Thuis in mijn woonwijk. Thuis in Nederland. Ieder gezin kent zijn eigen verhaal, zijn zorgen en zijn fijne momenten met elkaar.

Lees verder »

*verplicht veld

Door op verzenden te klikken ga je automatisch akkoord met de privacyverklaring die je onderaan de pagina kunt vinden.

Contact.

06 51 41 14 91

Adres: Hasselterdijk 35e, Zwolle

E-mail: info@hannekebloemfotografie.nl

© copyright 2020 Hanneke Bloem Fotografie | alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring | Algemene voorwaarden