Hanneke Bloem Fotografie

Lifestyle fotoshoot

Nog voordat Carlijn hoog zwanger was benaderde ze mij voor een lifestyle baby fotoshoot. Het plannen van een fotoshoot gaat op dat moment nog niet, maar ik maakte alvast een aantekening in mijn agenda. En dan, tijdens mijn vakantie in Frankrijk opende ik mijn app: “we hebben een dochter en ze heet Fien!” We maakten een afspraak voor de fotoshoot en vorige week – terwijl het heel erg warm was – reed ik richting de woonplaats van Ronald en Carlijn. Fien lag heerlijk te slapen in de box, zo lekker ontspannen. In de paar uurtjes dat ik op bezoek was heb ik Fien leren kennen als een heel lief, rustig en relaxt meisje. Net als haar beide ouders trouwens! Buiten de zweetdruppels om heb ik zo genoten van dit jonge gezin. De liefde voor dit kleine meisje… “tot de maan én weer terug”.

ps. je begrijpt dat ik op slag verliefd werd op de prachtige muurschildering op de kamer van Fien. De muurschildering is gemaakt door Cristel van Dijk.

Bruidsfotografie Hanneke Bloem Fotografie

Bruidsreportage

Het was de prachtige zonnige trouwdag van Henk en Martine die ik mocht vastleggen. Vrijdag 13 mei 2022. Spannend was het wat het Hollandse weer

Lees verder »

*verplicht veld

Door op verzenden te klikken ga je automatisch akkoord met de privacyverklaring die je onderaan de pagina kunt vinden.

Contact.

06 51 41 14 91

Adres: Hasselterdijk 35e, Zwolle

E-mail: info@hannekebloemfotografie.nl

© copyright 2022 Hanneke Bloem Fotografie | alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring | Algemene voorwaarden

Chat openen
1
Hulp nodig?
Hallo, welkom op mijn website. Hoe kan ik jouw helpen?