Gezinsfotoshoot Hanneke Bloem Fotografie

Gezinsfotoshoot

Een droom die uit kwam! Niet alleen voor mijzelf maar ook voor de gezinnen die ik fotografeerde op ‘hun’ eiland.

Al jaren lang is dit jonge gezin tijdens de zomervakantie op het prachtige Terschelling te vinden. Ze zijn zelfs op het eiland getrouwd! Nu, zo veel jaren later én twee prachtige koters rijker, was het tijd voor een gezinsreportage op de plek waar zij zo graag hun vakanties vieren. Op een plek waar zo veel te vinden is; zon, zee én strand. 

Op een schitterende avond in juli ontmoetten wij elkaar in de duinen waar ik de foto’s voor hun reportage ging maken. We hebben leuke spelletjes gespeeld en uiteraard klimmen en klauteren in de duinen hoort daar ook bij. Ik vond het bijzonder om te zien hoe thuis zij zijn op Terschelling. Lieve mensen, ik heb van en met jullie genoten!

Ik deel graag nog even de reactie van het gezin: “Afgelopen 12 juli hebben we onze gezinsfotoshoot op Terschelling gehad. Na een paar dagen kregen we een preview en die was al zo mooi dat het ons natte ogen bezorgde. Hanneke heeft ons en vooral de kinderen goed begeleid.”

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on email
Portret Hanneke Bloem Fotografie

Fine art fotografie

Wat is fine art fotografie? Fine art fotografie is een specialisme binnen de portretfotografie. Het gaat hierbij om kunstzinnige fotoportretten waarbij andere fotografische vaardigheden worden

Lees verder »
Afdruk bij Hanneke Bloem Fotografie

Afdrukken

Foto’s laten afdrukken met behoud van kwaliteit? Wanneer je prachtige foto’s hebt laten maken bij Hanneke Bloem Fotografie wil je deze graag laten afdrukken. Daarbij

Lees verder »

*verplicht veld

Door op verzenden te klikken ga je automatisch akkoord met de privacyverklaring die je onderaan de pagina kunt vinden.

Contact.

06 51 41 14 91

Adres: Hasselterdijk 35e, Zwolle

E-mail: info@hannekebloemfotografie.nl

© copyright 2021 Hanneke Bloem Fotografie | alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring | Algemene voorwaarden