Gezinsfotoshoot Hanneke Bloem Fotografie

Gezinsfotoshoot

Al ver vóór de Coronacrisis stuurde één van de kinderen mij een mail met de vraag welke mogelijkheden er bij Hanneke Bloem Fotografie zijn voor een gezinsfotoshoot.  Eh, genoeg leuke mogelijkheden én ideeën :-). Hun ouders waren eind vorig jaar 30 jaar getrouwd en ze wilden hun vader en moeder graag verrassen met een fotoshoot. Blij verrast waren ze!

We hebben onze eerste afspraak helaas moeten verplaatsen in verband met de bekende maatregelen, maar onlangs kon de fotoshoot alsnog ingepland worden. Ik heb voor het gezin een heel uitgebreide en afwisselende fotoreportage gemaakt, waarin de verbinding én het onderlinge plezier staat centraal. 

Na de oplevering van de fotoshoot ontving ik een wel heel lieve en dankbare mail:
“Ik wil je (namens ons allemaal) heel hartelijk danken voor de mooie foto’s van ons prachtige gezin! We staan er allemaal op zoals we zijn, dat vind ik mooi om te zien en ontzettend goed getroffen! Nogmaals heel hartelijk dank…. je hebt een prachtig beroep….uit alles spreekt je passie hiervoor! Mochten de fotoboekjes voor het weekend klaar zijn, dan kan ik ze nog komen ophalen voor dat we met vakantie gaan.”

Bruidsfotografie Hanneke Bloem Fotografie

Bruidsreportage

Het was de prachtige zonnige trouwdag van Henk en Martine die ik mocht vastleggen. Vrijdag 13 mei 2022. Spannend was het wat het Hollandse weer

Lees verder »

*verplicht veld

Door op verzenden te klikken ga je automatisch akkoord met de privacyverklaring die je onderaan de pagina kunt vinden.

Contact.

06 51 41 14 91

Adres: Hasselterdijk 35e, Zwolle

E-mail: info@hannekebloemfotografie.nl

© copyright 2022 Hanneke Bloem Fotografie | alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring | Algemene voorwaarden

Chat openen
1
Hulp nodig?
Hallo, welkom op mijn website. Hoe kan ik jouw helpen?