Gezinsfotoshoot Hanneke Bloem Fotografie

Gezinsfotoshoot

Al ver vóór de Coronacrisis stuurde één van de kinderen mij een mail met de vraag welke mogelijkheden er bij Hanneke Bloem Fotografie zijn voor een gezinsfotoshoot.  Eh, genoeg leuke mogelijkheden én ideeën :-). Hun ouders waren eind vorig jaar 30 jaar getrouwd en ze wilden hun vader en moeder graag verrassen met een fotoshoot. Blij verrast waren ze!

We hebben onze eerste afspraak helaas moeten verplaatsen in verband met de bekende maatregelen, maar onlangs kon de fotoshoot alsnog ingepland worden. Ik heb voor het gezin een heel uitgebreide en afwisselende fotoreportage gemaakt, waarin de verbinding én het onderlinge plezier staat centraal. 

Na de oplevering van de fotoshoot ontving ik een wel heel lieve en dankbare mail:
“Ik wil je (namens ons allemaal) heel hartelijk danken voor de mooie foto’s van ons prachtige gezin! We staan er allemaal op zoals we zijn, dat vind ik mooi om te zien en ontzettend goed getroffen! Nogmaals heel hartelijk dank…. je hebt een prachtig beroep….uit alles spreekt je passie hiervoor! Mochten de fotoboekjes voor het weekend klaar zijn, dan kan ik ze nog komen ophalen voor dat we met vakantie gaan.”

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on email
Portret Hanneke Bloem Fotografie

Fine art fotografie

Wat is fine art fotografie? Fine art fotografie is een specialisme binnen de portretfotografie. Het gaat hierbij om kunstzinnige fotoportretten waarbij andere fotografische vaardigheden worden

Lees verder »
Afdruk bij Hanneke Bloem Fotografie

Afdrukken

Foto’s laten afdrukken met behoud van kwaliteit? Wanneer je prachtige foto’s hebt laten maken bij Hanneke Bloem Fotografie wil je deze graag laten afdrukken. Daarbij

Lees verder »

*verplicht veld

Door op verzenden te klikken ga je automatisch akkoord met de privacyverklaring die je onderaan de pagina kunt vinden.

Contact.

06 51 41 14 91

Adres: Hasselterdijk 35e, Zwolle

E-mail: info@hannekebloemfotografie.nl

© copyright 2021 Hanneke Bloem Fotografie | alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring | Algemene voorwaarden