Gezinsfotoshoot Hanneke Bloem Fotografie

Gezinsfotoshoot

Er zijn zo veel redenen te bedenken om een gezinsfotoshoot te boeken bij een fotograaf. Er zijn mijlpalen, er zijn geboortes, er zijn verjaardagen en jubilea. Je komt als gezin of familie bij elkaar in vreugde en wilt deze momenten van dankbaarheid graag vastleggen. Een moment om te blijven koesteren en omarmen. Er zijn ook momenten in je leven die ontzettend verdrietig zijn. Een ernstige ziekte is daar één voorbeeld van. Je weet dat het afscheid dichter bij komt. Om die reden zocht dit prachtige gezin een aantal weken geleden contact met mij op. Ondanks de kou boekte Dionne een gezinsfotoshoot bij mij. Haar moeder is ernstig ziek. Hoe de toekomst gaat weet niemand. Toch besloot ze het moment van nu, de liefde in haar gezin door mij vast te laten leggen in een prachtige reportage. 

Alleen al om deze gezinsreportage ben ik ontzettend dankbaar dat ik fotograaf ben. Dat ik fotoreportages mag maken voor koppels, gezinnen en families die niet alleen nu van waarde zijn. Maar een eeuwigheid. 

Bruidsfotografie Hanneke Bloem Fotografie

Bruidsreportage

Het was de prachtige zonnige trouwdag van Henk en Martine die ik mocht vastleggen. Vrijdag 13 mei 2022. Spannend was het wat het Hollandse weer

Lees verder »

*verplicht veld

Door op verzenden te klikken ga je automatisch akkoord met de privacyverklaring die je onderaan de pagina kunt vinden.

Contact.

06 51 41 14 91

Adres: Hasselterdijk 35e, Zwolle

E-mail: info@hannekebloemfotografie.nl

© copyright 2022 Hanneke Bloem Fotografie | alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring | Algemene voorwaarden

Chat openen
1
Hulp nodig?
Hallo, welkom op mijn website. Hoe kan ik jouw helpen?