Hanneke Bloem Fotografie

THUIS portret

Gezinnen zijn massaal thuis. Thuis in mijn woonwijk. Thuis in Nederland. Ieder gezin kent zijn eigen verhaal, zijn zorgen en zijn fijne momenten met elkaar. Een bijzondere periode van ons leven die we niet gaan vergeten. Daarom maak ik THUIS portretten. Deze gezinsportretten maak ik in 5 a 10  minuten tijd met mijn telelens op een veilige afstand vanaf de voorgevel van jouw huis. Ik breng jouw gezin, eventueel met huisdier(en), favoriete speelgoed en knuffels, in beeld. Je ontvangt 3 tot 5 bewerkte portretten in hoge resolutie via de mail. Een herinnering die blijft. Een herinnering aan deze nog soms onwerkelijke periode van ons leven.

Met mijn fiets ga ik 1 a 2 avonden per week rondom etenstijd op pad om THUIS portretten te maken in mijn woonplaats Zwolle. Wil jij jouw gezin bij de voordeur in deze tijden mooi op beeld laten vastleggen? Meld je dan aan door mij een WhatsApp bericht te sturen: 06-51411491. Vermeld daarbij jullie voor- en achternaam, adres en mailadres. Vervolgens laat ik je weten op welk moment je mij kan verwachten.

Bruidsfotografie Hanneke Bloem Fotografie

Bruidsreportage

Het was de prachtige zonnige trouwdag van Henk en Martine die ik mocht vastleggen. Vrijdag 13 mei 2022. Spannend was het wat het Hollandse weer

Lees verder »

*verplicht veld

Door op verzenden te klikken ga je automatisch akkoord met de privacyverklaring die je onderaan de pagina kunt vinden.

Contact.

06 51 41 14 91

Adres: Hasselterdijk 35e, Zwolle

E-mail: info@hannekebloemfotografie.nl

© copyright 2022 Hanneke Bloem Fotografie | alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring | Algemene voorwaarden

Chat openen
1
Hulp nodig?
Hallo, welkom op mijn website. Hoe kan ik jouw helpen?