Fotoreportage Hanneke Bloem Fotografie

Day in your Life

Koester de alledaagse momenten van jouw gezin. Ze lijken zo eenvoudig, maar jouw kinderen gaan op een moment herinneren dat er mooie gezinsgewoontes waren toen ze jong waren. Zoals het samen eten van een groentehap. Bijbellezen en een liedje zingen na het eten. Maar ook het rustmoment van de dag, waarbij ze schermtijd hadden. 

Drie jonge kinderen. Drie mooie, bewegelijke jongens. Met elk hun intense karakter. Voor het gezin van Wouter en Willemien maakte ik een waardevolle Day in your Life fotoreportage van hun gezinsleven. Een fotoreportage met waarheid. Met puurheid. Het echte leven. Zoals zij dit over tientallen jaren gaan herinneren. 

Wil jij ook graag een fotoshoot boeken waarbij ik een dag uit jullie leven vastleg? Neem vrijblijvend contact met mij op. Ik vertel je graag meer over deze bijzondere manier van fotograferen en het vastleggen van jouw gezinsleven. 

Bruidsfotografie Hanneke Bloem Fotografie

Bruidsreportage

Het was de prachtige zonnige trouwdag van Henk en Martine die ik mocht vastleggen. Vrijdag 13 mei 2022. Spannend was het wat het Hollandse weer

Lees verder »

*verplicht veld

Door op verzenden te klikken ga je automatisch akkoord met de privacyverklaring die je onderaan de pagina kunt vinden.

Contact.

06 51 41 14 91

Adres: Hasselterdijk 35e, Zwolle

E-mail: info@hannekebloemfotografie.nl

© copyright 2022 Hanneke Bloem Fotografie | alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring | Algemene voorwaarden

Chat openen
1
Hulp nodig?
Hallo, welkom op mijn website. Hoe kan ik jouw helpen?