Day in your life

Zo vaak mogelijk naar de zee. Dat is ons voornemen voor 2020. Omdat elk lid van ons gezin hier ontzettend blij van wordt. Al moeten we er 3 uur voor in de auto zitten. Bij zee voelen we ons vrij. Terwijl ik eindeloos ver kan kijken, zoeft de wind langs mijn oren en voel ik de druk in mijn rug. De oudste kijkt hoe ver hij de zee in kan lopen en probeert te ontdekken of zijn nieuwe regenlaarzen wel echt waterdicht zijn. De jongste is gericht op het zand en probeert de mooiste schelpen te vinden. Onze Buddy, die voelt zich zo vrij als een vogel. Ze sprint naar de vogels, probeert ze te vangen. Maar tevergeefs. Mijn man en ik knipogen met regelmaat en we zoenen er op los haha. Puur geluk.

Dit soort activiteiten met mijn gezin leg ik graag vast. Dit soort momenten wil ik niet kwijt raken. De herinnering mét deze beelden geven mij een gevoel van rijkdom. Herken je dit ook?

Maak herinneringen, blijf ze omarmen

Hebben jullie een gezinsdag of gezinsuitje gepland? Iets groots of heel klein. Maak je met jouw gezin een boswandeling in jullie favoriete bos, ga je met elkaar naar een pretpark, een museum of net als wij uitwaaien bij de zee? Ik zorg voor een prachtige reportage van jullie belevenissen, jullie plezier en verbinding tijdens jullie gezinsuitje. Er wordt niet geposeerd, jullie zijn zoals jullie zijn. A day in your life.

Investering

Halve dag

Day in your life
475
  • voor 1 gezin of 1 koppel
  • 4 uur fotografie
  • afwisselde reportage 75 beelden
  • fine art fotoalbum (20 x 20), 15 spreads
  • excl. entree en/of parkeerkosten
Favoriet

Hele dag

Day in your life
795
  • voor 1 gezin of 1 koppel
  • 8 uur fotografie
  • afwisselende reportage 150 beelden
  • fine art fotoalbum (20 x 20), 15 spreads
  • excl. entree en/of parkeerkosten

*verplicht veld

Door op verzenden te klikken ga je automatisch akkoord met de privacyverklaring die je onderaan de pagina kunt vinden.

Contact.

06 51 41 14 91

Adres: Hasselterdijk 35e, Zwolle

E-mail: info@hannekebloemfotografie.nl

© copyright 2020 Hanneke Bloem Fotografie | alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring | Algemene voorwaarden