Bruidsfotografie bij Hanneke Bloem Fotografie

Bruidsreportage

Het was een werkelijk schitterende dag in juni toen Roderik en Cynthia het Ja – woord naar elkaar uitspraken. Samen met videograaf Jelmer was ik getuige van hun prachtige bruiloft. Heel vroeg in de ochtend belde ik aan bij de bruidegom, de zon scheen volop. Nadat ik een aantal sfeerbeelden had gemaakt in de kleurrijke tuin reed ik naar de andere kant van de stad, naar de bruid.  Wat geniet ik altijd van de sfeer die er rondhangt. Blijdschap, kriebels en licht gespannen. “De dag is begonnen, we gaan trouwen!”

De ontmoeting was intens en prachtig. Vervolgens vertrokken wij naar de Veluwe waar we heel ontspannen de beelden konden maken voor de bruidsreportage. Wat een fijn stel om mee samen te werken!

Na de bruidsreportage vertrokken we richting Dalfsen, waar het bruidspaar in het gemeentehuis trouwde. Ik genoot van de fijne sfeer onder de daggasten en het bruidspaar. Wat een plezier! De feestlocatie was in Ommen bij Wildthout Hotel en Restaurant, waar deze heerlijke sfeer werd voortgezet met bubbels, een o zo gezonde taart én oud Hollandse spelletjes.

De huwelijkse zegen werd over het bruidspaar uitgesproken in de Koningskerk in Zwolle. Met deze prachtige en emotionele ceremonie sloot ik af. Terwijl het bruidspaar nog tot in de late uurtjes genoot van het feest, vertrok ik met een zeer voldaan gevoel naar huis.

Lief bruidspaar, ik vond het ontzettend fijn om jullie trouwdag vast te leggen. Ik wens jullie alle liefde en geluk toe.

Bruidsfotografie Hanneke Bloem Fotografie

Bruidsreportage

Het was de prachtige zonnige trouwdag van Henk en Martine die ik mocht vastleggen. Vrijdag 13 mei 2022. Spannend was het wat het Hollandse weer

Lees verder »

*verplicht veld

Door op verzenden te klikken ga je automatisch akkoord met de privacyverklaring die je onderaan de pagina kunt vinden.

Contact.

06 51 41 14 91

Adres: Hasselterdijk 35e, Zwolle

E-mail: info@hannekebloemfotografie.nl

© copyright 2022 Hanneke Bloem Fotografie | alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring | Algemene voorwaarden

Chat openen
1
Hulp nodig?
Hallo, welkom op mijn website. Hoe kan ik jouw helpen?