Bruidsfotografie bij Hanneke Bloem Fotografie

Bruidsreportage

Deze bruidsreportage is er een om in weg te dromen. Wat een schitterende en romantische dag was het voor Rutger en Marjolein. Op vrijdag 18 mei beloofden ze elkaar trouw op het prachtige Landgoed Den Vossenbosch in Hoge Hexel. Midden tussen de volop bloeiende rododendrons zeiden ze ‘Ja’ tegen elkaar. Hoe romantisch!

De dag begon heel ontspannen. Zowel Rutger als Marjolein waren in hun eigen huis, waar ze zich klaar maakten voor de eerste ontmoeting. De ontmoeting was zo intens.

Rutger kon niet wachten om in zijn trouwauto te stappen ;-). We reden (lees scheurden) richting het Landgoed Den Vossenbosch. Het is er werkelijk prachtig. In deze tijd van het jaar staan de rododendrons schitterend in bloei. Terwijl we de bruidsreportage maakten, genoot het bruidspaar van elkaar, de natuur en de rust.

De huwelijksceremonie vond plaats bij de waterkant van het landgoed. Te midden van hun dierbaren mochten ze elkaar trouw beloven. De kerkelijke ceremonie vond plaats in het Witte kerkje van Den Ham, waar ze Gods zegen over hun huwelijk mochten ontvangen.

Eenmaal terug op het landgoed Den Vossenbosch vermaakten het bruidspaar en de daggasten zich uitstekend rondom de luivel van Boenders Catering. Het heerlijke diner en het gezellige feest werd tot in de puntjes door hen verzorgd. DOKTER en de HEER maakten de bruiloft helemaal compleet en sloten de avond af met een tof swingend avondfeest.

Lieve bruidspaar, ik vond het ontzettend fijn om jullie trouwdag vast te leggen. Ik wens jullie alle liefde en geluk toe.

Trouwjurk: Très Chic
Trouwpak: Hugo Boss
Versiering/ballonnen: Ballonnendeal
Taart: Nollen

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on email
Portret Hanneke Bloem Fotografie

Fine art fotografie

Wat is fine art fotografie? Fine art fotografie is een specialisme binnen de portretfotografie. Het gaat hierbij om kunstzinnige fotoportretten waarbij andere fotografische vaardigheden worden

Lees verder »
Afdruk bij Hanneke Bloem Fotografie

Afdrukken

Foto’s laten afdrukken met behoud van kwaliteit? Wanneer je prachtige foto’s hebt laten maken bij Hanneke Bloem Fotografie wil je deze graag laten afdrukken. Daarbij

Lees verder »

*verplicht veld

Door op verzenden te klikken ga je automatisch akkoord met de privacyverklaring die je onderaan de pagina kunt vinden.

Contact.

06 51 41 14 91

Adres: Hasselterdijk 35e, Zwolle

E-mail: info@hannekebloemfotografie.nl

© copyright 2021 Hanneke Bloem Fotografie | alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring | Algemene voorwaarden